Veckans tarot 6-12 mars: Vi är förnyade…

4

För veckan 5-12 mars kom korten CLIMBING, WATCHING och ENCHANTMENT upp.

I mars sker årets största förändringar. Den inkommande veckan byter Saturnus stjärntecken för att gå in i en tre -årig period i Fiskarna. En börda kan lätta och vi kan få mer flyt i livet. Nu är det dags att följa med strömmen och inte tänka över saker för länge utan ta chanserna när de dyker upp.

I kollektivet har vi fortfarande kaos. Vi har även ett klegg av kollektivt mörker att jobba oss igenom. Vi kan känna oss utmattade och ibland tappar vi livslusten oberoende av vad som pågår i våra liv. Det har blivit viktigare än någonsin att hitta styrkan inom oss och att gräva energi ur den inre spirituella källan.

Alla de känslor vi har kan upplevas positiva eller negativa. Men alla känslor som är våra egna är en form av energi som kan användas som utlösande energi för vårt eget högsta bästa. Känslan av meningslöshet kan exempelvis användas för att motivera oss att skapa mening i våra liv.

KORT 1: Vi klättrar nu upp mot en högre nivå i vår evolutionära utveckling. Vissa är redo att kapa bandet till genetiska matrix och börja gå vår egen väg. Vi klättrar upp i vibrationsnivå ovan kollektivet.

I genetiska matrix ingår allt som ingår i det kollektiva medvetandet och i den kollektiva programmeringen. Vi tillhör alla mer eller mindre detta genetiska matrix. Men många av oss håller på att lösgöra oss från detta för att erövra vår egen inre genetiska kunskap.

KORT 2: Vi går igenom vår egen inre process utan att belasta andra omkring oss med information som de inte kan ta till sig eller förstå. Vi observerar, lyssnar och integrerar. Vi förstår att världen är vår spegel och att allt i vår omgivning kan ge oss ledtrådar om vilka inre processer vi bör integrera och arbeta med.

KORT 3: Förtrollningen kommer av att vi inte bara går högt utan även djupt. Inom oss har vi källan till lyckan, den oas vi så ofta söker utanför oss. Inget i den yttre världen kan ge oss samma tillfredställelse som kontakten med den inre glädjens källa. Vi har inte och kan inte alltid ha den kontakten. Men ju oftare vi kan ha det desto bättre.

När vi frigör oss från det kollektiva klegget och negativa emotioner som cirkulerar runt som känslostormar omkring oss – då kan vi förnya oss och bli de vi inom oss vet att vi kan vara . Vi kan uppdatera vårt dna och skapa nya möjligheter. Allt i vår värld kan bli bättre och det börjar med oss. Genom att vi blir andra människor.

Vi blir inte ens människor så som kollektivet känner till begreppet. Vi blir något annat, något nytt, något vi själva är fria att sätta namn på, de nya människorna….

Vi lämnar sjukdom, åldrande och defekter bakom oss. Vi har en ny kropp som självregenereras och som uppnår sin egen högsta estetiska potential. Men mer än det – allt inom oss är också förnyat med nytt dna. Vi är upprymda, sensuella, intelligenta, godhjärtade, avslappnade…

Vårt hormonsystem fungerar annorlunda och avger nya hormoner som får oss att känna nya känslor. Hur mycket av det nya som vi vill och kan ta in avgör vi själva. Förändringar behöver inte ske över en natt. Vi kan behöva tid att gradvis integrera vårt nya jag och upptäcka vilka vi är idag.

Även om vi fortfarande har svackor och känner trötthet så är vi på bristningsgränsen till det nya. Vi är de som tyst stiger i i den nya verkligheten som de nya människorna- som inspiration och exempel för andra. Alla andra respekteras för sin verklighet och sin utvecklingsnivå. Vår uppgift är inte att ändra andra.

I djupet av oss själva hittar vi styrkan, glädjen, kärleken – allt det som ger oss kraft och mod att orka fortsätta vara vägvisare och upptäcka både ensamheten och tillhörigheten som den nya existensen för med sig. Hur våra liv ska bli vet vi mer om när vi vet vilka vi blivit.

Vad vill vi och vad tänker vi manifestera? Det som vi ville ha igår kanske inte längre uppfyller någon mening i våra liv.

Nu kanske vi vill manifestera mer av inre värden som kärlek, livslust, skaparkraft, förgyllda stunder, sensuella ögonblick och tid för att uppleva inre uppfylldhet. Vi manifesterar vår verklighet. Inte bara på det konkreta planet utan även i vårt djup. Vi kan manifesta andra som går samma väg som oss in i våra liv och vi kan manifestera respekt och förståelse.

Verkligheten vibrerar under oss och därför kan vi påverka den med vad vi riktar våra manifestationer och vår kraft mot.

Vi är inte i mål ännu, men varje steg vi tar är ett steg i rätt riktning och vi förtjänar vår egen beundran och respekt. Vi förtjänar att glädjas över allt som vi uppnått redan idag och att glädjas ännu mer åt vad som kommer att upplevas imorgon.

Vi kan glädja oss åt resultaten nu och på så vis får vi snabbare uppleva dem. Att vi måste vänta är en tanke vi inte behöver acceptera. Vi kan uppnå resultat idag och vi kan skapa nya oväntade drömmar.

Vi kan ge universum utrymme att överraska oss. Vi kan ge universum den tid som behövs för att ge oss resultat på ett bättre sätt än vi själva kunnat föreställa oss.

Med en önskan om en fantastisk vecka från Vendelas veranda.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Kristina den

    “Mirakel tar något längre tid”, men oj så väl korten denna vecka passar in på mej!
    Tack! ????

    • vendelasveranda den

      Hej Kristina! Jag ber om ursäkt för frågetecknen. Jag vet faktiskt inte hur de kommit dit. Har inte lagt märke till dem förut eftersom jag inte skrivit dem. Tack för ditt engagemang. Önskar dig allt gott!

  2. Kristina den

    Fortfarande dessa frågetecken!

  3. Jeanette Eriksson den

    Hej, nu har jag hittat till dig.=) Tack för texten. Jag undrar om du vet vart bilden med fjärilsvingarna, den sista kommer ifrån.? Blev helt betagen.=)

Lämna en tanke