Veckans tarot 27 mars -2 april: En ny tid har börjat

2

För veckan 27 mars – 2 april kom korten Q’ENTE- “Sweet paradox of empowering grace”, PACHA KARMAQ – “Nourishment of the soul” och WHITE BUFFALO WOMAN – “Hopeful heart, see her sign” upp.

Nu har Pluto gått över i Vattumannen och vi har vårdagjämning. Det sista kortet visar bilden av en vit Buffel. Enligt indianernas legender kommer en vit buffel att vara tecknet på att den nya tidsåldern har startat. Här får vi det bekräftat.

Vi har nu gått in i uppstigningens tidsålder. Uppstigningen handlar om vår höjning av vibrationsnivåer som samtidigt innebär en nedstigning av vårt andliga jag – den högre själen kan börja ankra sig i den vibrerande kroppen.

Uppstigningen sker oberoende av vår vilja men vi kan flyta med eller mot den. De flesta har en bristande medvetenhet som gör att de drabbas av inre känslospänningar, upplevelser och kanske till och med sjukdomar – som gör att den här tiden känns svår för dem.

En del av uppstigningen handar om att rensa ut gamla trauman och blockerade känslor ur dna. vi behöver stödja sinet med meditation och positiva tankar och affirmationer under processen.

Vi behöver stödja kroppen med upplevelser i naturen, daglig rörelse, lämplig kost som inkluderar perioder av detox och andra hälsosamma vanor som yoga, bastu eller vinterbad. När vi väljer våra hälsosamma rutiner kan vi göra det på vårt eget sätt och med våra preferenser.

Vi kommer att ha uppstigningssymtom som kan vara varierande från individ till individ. De kan vara mycket allvarliga eller väldigt lindriga. Vi kan inte styra över det – men en bra rutin för detox kan underlätta.

Kan vi inte göra något annat så kan vi alltid ta dagliga promenader, äta lite mer frukt och okokta grönsaker och vi kan förlänga nattfastan till 16 timmar några gånger i veckan. Nu när vi har vår och ljusare dagar kan vi passa på att vistas lite mer utomhus, gärna i naturen.

För att hinna ta hand om oss själva kan vi behöva detoxa oss från relationer vars bäst före datum passerat och från rutinmässiga aktiviterer, media och sociala sammanhang som inte tillför oss något eller får oss att må bättre. Det är vårt liv. Kan vi ta hand om oss bättre och prata snällare till oss själva än vårt sammanhang – då behöver vi flytta på oss och låta det passerade passera.


På så vis får vi tid och energi att göra det som inspirerar oss oavsett vad det är. Allt är föränderligt. I den nya tiden kan vi se fler förändringar i våra liv eftersom vi hela tiden förändras. De målsättningar och ideal vi hade igår kanske vi inte längre har imorgon. Vår verklighet avspeglar vilka vi är.

I framtiden manifesterar vi själva vår verklighet så som vi vill ha den. Den framtiden har börjat och vi kan redan nu manifesterar både väntade och oväntade mål. Vi kan manifestera ekonomisk trygghet, hälsa och kärlek in i våra liv. Vi kan även manifestera frigörelse från åldrande och vi kan manifestera mindre men tydliga förändringar i vårt kroppsliga utseende.

De förändringar vi manifesterar kommer inte att ge oss lycka ifall önskningarna inte är sprugna ur själens vision. Manifesterar vi exempelvis ett allt för stort hus för oss själva i förhållande till vårt inre jags djupaste önskan – kan skötseln av det stora huset i slutändan kännas mer betungande än glädjande.

Men vi kan bara utforska vår inre vision genom att manifestera. När vi manifesterat något vi inte vill ha kan vi släppa det och börja om. I allt vi manifesterar kommer vi också lära oss något om vad vi ville ha och hur vi ska manifestera nästa gång. Så vi kanske bestämmer oss att ge upp det stora huset och istället manifestera ett litet hus i en trevlig omgivning. För nu vet vi att vi ville manifestera ett hus, även om det första alternativet inte blev rätt.

När vi kommit på fel glömmer vi inte bort att känna tacksamhet över allt som finns i våra liv och vi fortsätter med glädje manifestera mer av vad vi önskar oss. Vi kan öppna oss för universums vägledning och inbjuda universum att manifestera med oss – något bättre än vad vi själva kunde tänka ut.

Vi kan vara detaljerade i våra visioner av vad vi önskar oss så att vi kan leva oss in i visionerna och känna exakt de känslor vi kommer att ha efter att vi manifesterat det vi önskar och lever i den verkligheten. Det är känslorna som skapar vår verklighet och vi kan med våra visioner bestämma vilka känslor vi har oberoende av den objektiva verkligheten.

Det är även naturligt att vi känner oss deprimerade över att vi lever våra liv så långt ifrån vår egen vision. Det är naturligt att vi känner så och något som finns där – men som inte hindar våra visioner från att manifesteras – eftersom det handlar om en utrensningsprocess och frigörande av lagrade emotioner.

De känslor och trauman vi rensar ut kan vara allt från eksem, ledvärk, magproblem, extrem trötthet, bristande motivation, orostillstånd, paranoia, självmordstankar och psykotiska episoder. Dessa symptom kan även finnas bland andra i vår omgivning. de kan antingen vara ett tecken på att vi behöver medicinering och läkarvård till övergående, kortvariga och lindriga uppstigningssymptom. Det är inte alltid lätt att veta vilket som är vad. Huvudsaken är att vi vänder oss mot den inre vägledningen och tar till adekvata åtgärder oavsett vad problemet bottnar i.

Efter att vi känt de negativa känslorna kommer vi att ha höjt vår vibration vilket möjliggör en snabbare manifestationsprocess framöver. Vi håller ut och vi fortsätter. Men vi tar oss också tid att släppa taget och fokusera på annat medan manifestationsprocesssen sköter sig självt.

I framtiden kommer vi att kunna ändra vårt utseende, teleportera och ha en supernaturlig fysik som gör att vi kan hoppa och springa som aldrig förr. Vi kommer att bli superhjältar och avtarer och vi kan ha en annan identitet än människa – såsom alver, nymfer eller utomjordingar. Det här kommer att ske under en överskådliga livstid. Allt vi gör nu förbereder oss för sådana manifestationer av det superverkliga i framtiden.

Miljöproblemen kommer att underlättas av att vi teleporterar och kan leva på luft i långa perioder. Vi kommer även att få teknologi som gör att vi kan evaporera smuts, sopor och gifter med tankekrat i framtiden. Även om vi i de flesta fall inte ännu är redo att bli supernaturliga – så kan tanken vara positiv och uppmuntrande.

Först behöver vi höja vår vibration och skapa 100% regenererande celler som revitaliserar sig och inte behöver bytas ut. Det här är uppstigningsbiologin och det är den som vi nu kan manifestera genom tillräckliga åtgärder för att höja vår vibration och ta hand om kroppen. Vi behöver detoxa och göra djup reflektion av våra inre processer för att uppnå komplett cellförnyelse. Den nya kroppen är vital och blir inte sjuk bortsett från lindriga uppstigningssymptom.

Så allt börjar med vår egen kropp och ur det hörhöjda kroppstillståndet kan vi skapa en fördjupad inre reflexionsprocess och en förhöjd livsupplevelse. Allt vi nu har i våra liv är en spegling av vårt inre och därför är allt till nytta för oss. Om vi har sjukdomar eller besvärliga människor omkring oss så återspeglar dessa trauman och delar av oss själva som vi ännu inte läkt men just nu kan läka. Vi kan därför känna tacksamhet mot våra liv redan idag oavsett hur de ter sig.

Med dessa ord och en önskan om en upplevelserik och glädjande uppstigning kommer jag nu att avsluta denna blogg för att gå vidare på annat sätt med mina egna processer och andra fokus i det dagliga livet.

Allt är meningsfullt. Allt är liv.

Med en önskan om en fantastisk ny era från Vendelas veranda.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Kristina den

    Kanhända möts vi i framtiden någonstans i den nya eran!
    Tack för din blogg! Kram !

    • vendelasveranda den

      Tack Kristina för dina kommentarer under resans gång och tack för att du delat med dig ????

Lämna en tanke