Att ta emot manifestationerna

0

Har du försökt manifestera något i ditt liv och undrar vart resultatet tagit vägen? Eller varför det måste ta så lång tid?

För att manifestera något krävs att tre skeden fullföljs. Den första fasen är manifestationsfasen där vi bestämmer oss för vad vi vill skapa i vårt liv och visualiserar att vi redan har detta och alltid haft det. Vi använder oss av våra personliga manifestationstekniker och skiftar över till en parallell verklighet där vår önskan uppfylls.

Den andra fasen är skedet när vi släpper taget om målet och ger över önskan med tillit till universum. Vi vet att våra önskningar uppfylls och att universum omedelbart börjar lägga upp en plan för att föra in vår nya önskan i livet på ett sätt som passar ihop med vår högsta bästa och våra tidigare önskningar.

Den tredje fasen är skedet när vi tar emot vår önskan och för in den i vårt personliga liv. Det är inte alltid så att om vi önskat något så vaknar vi av att det ringer på dörren och vår önskan väntar på oss inslagen i presentpapper.

Den mottagande fasen innehåller flera moment som vi måste fullfölja för att faktiskt dra in våra önskningar i det fysiska livet. Det första momentet är att vi släpper taget om allt i våra liv som inte harmonierar i vibration till vår nya manifestering. Ju mer omfattande önskan är desto mera arbete blir det att faktiskt förverkliga den i våra liv.

Den nya önskan har en bestämd vibration. De känslor och tankar som vi har och som inte harmonierar i vibration behöver vi släppa. Vi måste vara på en matchande frekvens med vår egen önskan för att landningsbanan ska läggas ut. Håller vi envist fast vid gamla vanor som sänker vår vibration kan vi knappast se vår önskan landa i vårt liv.

Vi kan uppmanas släppa ohälsosamma fysiska vanor och att börja äta och leva sundare. Vi kan uppmanas lämna relationer eller en arbetsplats som dränerar oss på energi osv. Vägledningen kommer inifrån.

När vi tömt oss på låga energier och icke harmonierande vanor börjar universum skapa utmaningar och hinder som ger oss möjlighet att träna upp de förmågor och egenskaper vi behöver för att klara av att leva med våra nya manifestationer. Universum kommer inte att ge oss något som vi inte klarar av att leva med.

Önskar vi till exempel en själsvän att leva med och vi visualiserat hur denna partner ska vara och hur vi ska leva tillsammans finns det ett ytterligare steg. Vi själva måste uppgradera oss till att motsvara nivån på denna fantastiska nya partner som är på väg in i våra liv!

Universum kommer att lägga upp hinder och utmaningar så att vi får utmana oss och träna. När vi är klara kommer universum att ställa till med svårigheter och utmaningar som testar våra nyförvärvade förmågor och egenskaper. Det är inte konstruktivt att vi träffar vår soulmate men kort därefter avslutar relationen på grund av att vi inte var redo och inte kunde matcha vår nya partners vibrationsfrekvens.

Utmaningarnas svårighet och testningsfasens längd står i balans till hur långt vi var i från vår önskan när vi började manifestationsprocessen och hurdan vår vibration var när vi började.

Den tredje fasen är att uppfatta signalerna som tar oss till vårt mål. Har vi önskat en själsvän och hör alla prata om dating-siter utan att reagera kanske vi missar målet. Vår partner kanske finns på en dating-site och väntar på oss och därför sänder universum budet till oss att gå dit.

Har vi till exempel en rigid inställning och bestämmer oss för att träffa en partner på annat sätt än på en dating-site kanske vi missar målet på slutrakan. Vi måste vara villiga att ta de nödvändiga stegen även om de överraskar och förvirrar oss. Vi kan behöva bli mer flexibla och vi kan få se våra ideal och principer utmanas.

Vårt mål kanske kommer i en annan förpackning än vi visualiserat eller på annat sätt inte riktigt motsvarar vad vi själva tänkte. Vi kanske önskar träffa en själsvän och inte väntade att hen skulle bo på en avlägsen plats eller att hen skulle vara rymdfarare eller ha sju barn eller något annat som gör oss osäkra på om vi ens vill ha en sådan själsvän i våra liv.

Vi har önskat men universum tog hand om vår önskan och gjorde den till något konstruktivt för vår själs utveckling. Vår själ kommer inte att utvecklas utan utmaningar och motstånd och universum kommer att fortsätta att kasta in sådant både här och där. Har vi drömt om ett liv fritt från utmaningar så kommer det inte att hända. Vår själsutveckling är universums högsta mål för oss.

Har vi drömt om att bli miljonärer så måste vi lägga upp den plan som universum föreskriver och ta de steg som krävs. Vi kan inte bestämma hur lång tid ett sådant mål ska ta. Men är vi följsamma så kommer det att gå snabbare än vi själva kunnat tänka oss till.

Men ett sådant stort mål kan ha många delfaser som vi måste arbeta oss igenom innan vi är där. Varje delfas måste gås igenom grundligt för att gradvis ta oss mot målet. Tycker vi att vi håller på med något helt annat än målet så kan det vara för att universum ur ett högre perspektiv vägleder oss igenom en delfas med utmaningar och hinder.

Allt för att vi till slut ska kunna manifestera vårt slutmål – vare sig det är en själsvän, miljoner på banken eller något annat.

Utmaningen är att följa vägledningen hela vägen ut och utan att tappa hoppet. Just detta med att fortsätta hålla en tillitsfull och positiv förväntan höjer vår vibration och påskyndar vår resa mot målet.

Beroende av var vi är i livet och hurdan vibration vi har manifesterar vi önskningar snabbare eller långsammare. Så har vi höjt vår vibration för att locka in en själsvän att älska livet ut så underlättar det samtidigt vår önskan om att expandera vårt bankkonto.

Är vi gifta kanske vi måste skilja oss för att dra in en själsvän och är vi helt panka är det svårare att manifestera miljoner än om vi har pengar att investera och bara behöver hitta börsvinnaren. Men allt är möjligt.

Vi kan manifestera god hälsa, sunda relationer, glada barn, lycklig kärlek, önskad karriär, en ny bil, ett drömhem eller en vältränad kropp. Bara fantasin sätter gränserna och universum kommer att stödja och bidra till alla våra önskningar så länge som de bidrar till vår själs lycka och utveckling.

Att känna igen vägledning och signaler och att förstå universums budskap genom att tolka de synkroniserad budskap som sänds i vår väg är en utmaning och ett nöje. Plötsligt är vår värld berikad med lösenord, nycklar och koder som vi ska samla in och tolka.

Varför ser vi en viss siffra eller ett visst djur gång på gång? Varför pratar alla vi möter om ett visst ämne eller varför spelas alltid samma sång varje gång vi slår på radion? Allt vi hör och ser är inte budskap så därför gäller det att uppmärksamma det som avviker från vardagen och det normala.

En klocka som faller ner från väggen kan vara en signal om att det är dags att sätta planen i verket, ett motorstopp kan betyda att vi behöver stanna upp och reflektera över vad i våra liv som inte fungerar. Fåglar är regel positiva budbärare och ser vi mycket fåglar kan det vara ett tecken på att vi är på rätt väg osv.

Vad är du beredd att manifestera och ta emot i ditt liv?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke